• Ελληνικά
  • English

Marketing

Στην οικονομική κρίση, δώστε έμφαση στο Marketing

Οι επιχειρήσεις μέσα στην κρίση έχουν να αντιμετωπίσουν νέες δυσκολίες αλλά και προκλήσεις. Σε ένα περιβάλλον ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό, με αρνητικά μηνύματα και προσδοκίες, οι επιχειρήσεις καλούνται να προσαρμοστούν για την πιο δύσκολη χρονιά. Νικητές θα βγουν αυτοί που θα επενδύσουν σε στοχευμένες, καινοτομικές και αποτελεσματικές στρατηγικές marketing.
Θα είστε ανάμεσα σε αυτούς;
 
Υπηρεσίες Marketing

Οι απόψεις μας περί της λειτουργίας του marketing

Η εξέλιξη της τεχνολογίας ειδικότερα στα μέσα επικοινωνίας και στο διαδίκτυο, έχει δώσει τη δυνατότητα άμεσης και ολοκληρωμένης πληροφόρησης στο πελάτη και έχει αυξήσει τις καταναλωτικές ανάγκες και προτιμήσεις του. Ο καταναλωτής έχει γίνει πιο απαιτητικός γιατί έχει την δυνατότητα να συγκρίνει και πιο επιλεκτικός γιατί μπορεί και αποφασίζει άμεσα και αποτελεσματικά για το ποια προϊόντα και υπηρεσίες δίνουν αξία στα χρήματα του. Αυτή η εξέλιξη δημιουργεί έντονο συναγωνισμό μεταξύ των εταιρειών και εάν δεν υπάρχει μία καινοτομική μάρκετινγκ στρατηγική είναι πολύ πιθανό οι πελάτες σας να στραφούν σε άλλα προϊόντα και υπηρεσίες και εσείς να έχετε χάσει μερίδια αγοράς.

Τι κάνουμε για εσάς

Η My Publics, με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες λειτουργιών Marketing σας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσετε/επικοινωνήσετε αποτελεσματικά την εταιρική σας ταυτότητα, τις υπηρεσίες σας, τα προϊόντα σας και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.  Καινοτομείστε σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του πελάτη και αυξάνοντας τις επαγγελματικές σας προοπτικές «κατακτώντας» τον μελλοντικά, δημιουργώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με την εφαρμογή αποτελεσματικών μηνυμάτων μάρκετινγκ.

Λίγη αριθμητική του marketing

O + W+W = E.M.M …
Υπηρεσία/Προιόν + Γιατί + Γιατί = Αποτελεσματικό Μήνυμα Μάρκετινγκ

O – What exactly is the business offering?
Τι ακριβώς προσφέρει (υπηρεσία – προϊόν) η επιχείρηση σας;

W – Why does the consumer need it?
Γιατί ο καταναλωτής χρειάζεται το συγκεκριμένο προϊόν/υπηρεσία;

W – Why does the consumer need it from «you»?
Γιατί ο καταναλωτής (πελάτης) το χρειάζεται να το/τη «αγοράσει» από «εσάς»;

E.M.M.  – Effective Marketing Message.
Α.Μ.Μ= Αποτελεσματικό Μήνυμα Μάρκετινγκ.

Επικοινωνία

Αθηνα

Αμεση Επικοινωνια