• Ελληνικά
  • English
  • Home
  • Αναλαμβανουμε

Αναλαμβανουμε

Tην εκπόνηση marketing plan

Η εκπόνηση ενός στρατηγικού σχεδίου Marketing είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία της επικοινωνιακής στρατηγικής μιας εταιρίας. Η κατάρτιση ενός στρατηγικού σχεδίου Marketing  (Marketing plan), δεν αφορά απλά τη μέθοδο προβολής και διαφήμισης των προϊόντων / υπηρεσιών μιας επιχείρησης, αλλά απαιτεί εκτενή ανάλυση της αγοράς, του ανταγωνισμού, του καταναλωτή και του product/service  mix, προκειμένου να σχεδιαστούν:

mypublics logo small Η προϊοντική στρατηγική (Product Portfolio Mix)

mypublics logo small Η τιμολογιακή πολιτική

mypublics logo small Η στρατηγική διανομής και διάθεσης των προϊόντων (Distribution Channel Strategy)

mypublics logo small Το πλήρες πλάνο επικοινωνίας και οι στρατηγικές επιλογής και χρήσης Μέσων

Διαμόρφωση εταιρική εικόνας

Η παγκόσμια τάση και παράλληλα η μοναδική πρακτική για να αντέξει μία επιχείρηση αλλά και να διαγράψει μια κερδοφόρο και απόλυτα επιτυχημένη πορεία είναι η Εταιρική της Επικοινωνία. Δηλαδή η επένδυση στην εικόνα της εταιρείας και τη φήμη της εταιρείας ώστε να ακολουθήσουν με αποτελεσματικότητα όλες οι τακτικές και τα επικοινωνιακά/ επενδυτικά και άλλα προγράμματα της εταιρείας. Εάν δεν υπάρχει καλή  Εταιρική Εικόνα και Εταιρική Φήμη δεν μπορούν να διεισδύσουν τα επικοινωνιακά προγράμματα.

Η My Publics βοηθάει τις εταιρίες να επενδύουν στο χτίσιμο, τη διαμόρφωση και τη διαχείριση της Εταιρικής τους Εικόνας και της Εταιρικής τους Φήμης. Το σύνολο των ενεργειών μας (έντυπα, εταιρικό προφίλ, καταχωρήσεις κ.α.) για τη δημιουργία αποτελεσματικής Εταιρικής Εικόνας και της Εταιρικής Φήμης έχει ως σκοπό να συνδυάσει αυτά τα δύο ώστε να μας δώσει το Super Brand, δηλαδή την ιδανική εταιρεία την οποία εμπιστεύεται ο νυν και ο δυνητικός πελάτης.

Μενού υπηρεσιών προβολής

Στη ΜyΡublics εγγυόμαστε ότι το περιεχόμενο των διαφημιστικών και προωθητικών σας μέσων θα είναι υψηλού επιπέδου, με φρέσκες καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες.
 
mypublics logo small Ανάπτυξη Προγράμματος Διαφημιστικής Προβολής (Καταχωρήσεις, Media Planning)

mypublics logo small Σχεδιασμός και Παραγωγή επικοινωνιακού υλικού (διαφημιστικά έντυπα, φυλλάδια κ.α.)

mypublics logo small Συγγραφή εταιρικών, διαφημιστικών και προωθητικών κειμένων (copywriting)

Σχεδιασμός / υλοποίηση προωθητικών ενεργειών

Δημιουργικές ιδέες για αποδοτικές συνεργασίες, στοχευμένες προσφορές, διαγωνισμοί με τη χρήση των νέων δυνατοτήτων που το Internet προσφέρει, και πολλά άλλα είναι κάποιες απο τις λύσεις για  ενέργειες χαμηλού κόστους αλλά μεγάλης απόδοσης.

Επικοινωνία

Αθηνα

Αμεση Επικοινωνια