• Ελληνικά
  • English
  • Home
  • Υπηρεσιες

Υπηρεσιες

Η MyPublics προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο marketing και τις δημόσιες σχέσεις. Είμαστε επικεντρωμένοι να παρέχουμε δυναμικές λύσεις για Έλληνες και διεθνείς πελάτες.

Γνωρίζουμε πολύ καλά το αντικείμενο

Η εμπειρία μάς  απέδειξε ότι οι Στρατηγικές Δημόσιες Σχέσεις και το Marketing είναι επιστήμες οι οποίες αν αξιοποιηθούν σωστά, στα χέρια των κατάλληλων στελεχών, συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη και τη δυναμική των επιχειρήσεων.

Οι Δημόσιες Σχέσεις και το Marketing λειτουργούν βάσει στρατηγικής, έχουν προκαθορισμένους στόχους και παράγουν μετρήσιμα αποτελέσματα, εφόσον πραγματοποιηθούν μέσα από ένα πλάνο ενεργειών. Πρόκειται για κάποιες  από τις αποδοτικότερες μορφές επένδυσης, με υψηλό ROI (Return on Investment) που μπορεί να επιλέξει μια επιχείρηση, υπό την προϋπόθεση ότι θα σχεδιαστούν από αξιόπιστους επαγγελματίες.

Γνωρίζουμε πολύ καλά την αγορά

Στα οργανωμένα πλάνα επικοινωνίας, εντάσσουμε ενέργειες με μικρό κόστος αλλά σημαντικό αποτέλεσμα. Είμαστε προσαρμοσμένοι στις απαιτήσεις της σημερινής δύσκολης εποχής και σχεδιάζουμε υπηρεσίες που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες κάθε συνεργάτη μας.

Σκεφτόμαστε πάντα από την πλευρά του πελάτη ή του αποδέκτη του μηνύματος μας. Έτσι σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ενέργειες που έχουν ανταπόκριση και μετρήσιμο αποτέλεσμα.

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που έχουν εμπιστευθεί τις υπηρεσίες μας μεγάλοι ταξιδιωτικοί οργανισμοί (TUI Hellas, κ.α.), ταξιδιωτικά γραφεία (Manessis Travel, key events, Travel Tales κ.α.), ξενοδοχεία (PORTES HOTELS, Istion Club & spa, HELMOS KALAVRITA, ITILO HOTEL, Nefeli Hotels κ.α.), αεροπορικές εταιρίες (TUIfly), εταιρίες που παρέχουν εκπαίδευση σε στελέχη (Global Training), Ενώσεις επαγγελματιών (ACCA, η παγκόσμια ένωση Ορκωτών Ελεγκτών – Λογιστών) και εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες αναψυχής όπως το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

Εγγυόμαστε πολύ καλά αποτελέσματα

Το δίκτυο των γνωριμιών μας με την αγορά, οι αποτελεσματικές λύσεις χαμηλού κόστους και η δημιουργικότητα μας είναι η εγγύηση για το αποτέλεσμα.

Οι δημόσιες σχέσεις στη MyPublics δεν είναι μια ασαφής υπηρεσία. Εγγυόμαστε τα αποτελέσματα και δεσμευόμαστε στο ότι κάθε ευρώ που επενδύετε σε εμάς, θα επιστρέψει πίσω στην εταιρία σας τουλάχιστον στο 5πλάσιο, σε ότι αφορά την δημοσιότητα σας !

Επικοινωνία

Αθηνα

Αμεση Επικοινωνια