• Ελληνικά
  • English

Εκδήλωση Globaltraining και ACCA με διεθνή «αέρα» στις 14 Ιουνίου στην Αθήνα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για μια επιτυχημένη καριέρα στα χρηματοοικονομικά.

Εκπρόσωπος του ACCA, του Διεθνούς Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών θα παρουσιάσει τις προοπτικές καριέρας στη λογιστική και τα χρηματοοικονομικά,στην εκδήλωση που διοργανώνει η Globaltraining την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 18:00, στο εκπαιδευτικό κέντρο της, στο Νέο Ψυχικό (δίπλα στο σταθμό μετρό Χολαργός).

Εκδήλωση Globaltraining και ACCA με διεθνή «αέρα» στις 14 Ιουνίου στην ΑθήναΦοιτητές αλλά και στελέχη επιχειρήσεων που επιδιώκουν να ακολουθήσουν καριέρα στον ευρύτερο τομέα των χρηματοοικονομικών θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα «μυστικά» για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στη διεθνή αγορά αλλά και όλους τους τρόπους με τους οποίους η επαγγελματική πιστοποίηση ACCA (δίνεται από το Διεθνές Σώμα) μπορεί να απογειώσει την επαγγελματική τους ανέλιξη. Και όλα αυτά «κατευθείαν από την πηγή», ήτοι από τον εκπρόσωπο του Διεθνούς Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Abdul Goffar, ο οποίος θα μιλήσει στην εκδήλωση.

Εάν έχετε βλέψεις για καριέρα εκτός συνόρων στο πεδίο των χρηματοοικονομικών, τότε αυτή είναι μια εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε! Ο Abdul Goffar θα παρουσιάσει τη διαδικασία απόκτησης της περιζήτητης επαγγελματικής πιστοποίησης ACCA και θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού για πρακτικά, πλην όμως σημαντικά ζητήματα που αφορούν στο πρόγραμμα σπουδών ACCA και τις εξετάσεις του Διεθνούς Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που, σε ένα περιβάλλον εργασίας ολοένα και πιο απαιτητικό, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στο ελληνικό κοινό λύσεις όχι μόνο για εργασία, αλλά και για μια επιτυχημένη καριέρα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό –και μάλιστα με την εγκυρότητα του Διεθνούς Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών. Ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, οι προοπτικές καριέρας για τους κατόχους επαγγελματικών πιστοποιήσεων, όπως είναι το ACCA, είναι αισιόδοξες, δεδομένης της ζήτησης από την αγορά για πιστοποιημένους επαγγελματίες», δηλώνει ο Στέλιος Ντότσιας, Διευθυντής της Globaltraining Ελλάδος.

Η Globaltraining είναι ACCA platinum partner, χάρις στην προσήλωση που επιδεικνύει, εδώ και πολλά χρόνια, στην επαγγελματική επιμόρφωση των σπουδαστών της, αλλά και στο υψηλής ποιότητας πρόγραμμα σπουδών που έχει δημιουργήσει για το ACCA.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της AIESEC, του μεγαλύτερου παγκόσμιου ανεξάρτητου φοιτητικού οργανισμού. Στο τέλος της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στοnetworking,cocktail.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ, με online εγγραφή στο www.globaltraining.org/acca-event-athens/349 ή στο τηλέφωνο 210 6722868.

mypublics

Μαρία Παπάζογλου - Δ/ντρια της εταιρίας δημοσίων σχέσεων που εξειδικεύεται στο τουριστικό marketing και στις δημόσιες σχέσεις για τις τουριστικές επιχειρήσεις. My Publics.

Επικοινωνία

Αθηνα

Αμεση Επικοινωνια