• Ελληνικά
  • English

Το ACCA μιλάει για τον Προϋπολογισμό και την Επαναξιολόγηση της Διοίκησης στον Δημόσιο Τομέα Χορηγία του ACCA στο συνέδριο Financial Management

Το ACCA μιλάει για τον Προϋπολογισμό και την Επαναξιολόγηση της Διοίκησης στον Δημόσιο Τομέα

Χορηγία του ACCA στο συνέδριο Financial Management

Η Παγκόσμια Ένωση Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών ACCA συμμετέχει ως χορηγός στο Financial Management Conference που διοργανώνει η Boussias Communications και το περιοδικό CFO Agenda. Το συνέδριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα και είναι αφιερωμένο στην πρακτική διάσταση των εργασιών της οικονομικής διεύθυνσης, με γνώμονα το Business Performance Management της νέας γενιάς.

Στο συνέδριο θα είναι ομιλητής ο κύριος Ajith Lekshmanan, πρόεδρος της ACCA International Public Sector Technical Committee και Προϊστάμενος Οικονομικών του Education Youth and Leisure Services της Μεγ. Βρετανίας. Είναι ανώτερο μέλος του ACCA, αφού έγινε μέλος το 1989. Στην ομιλία του θα αναπτύξει θέματα που αφορούν Budgeting και Performance Management στον Δημόσιο Τομέα.

ΤΕΛΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

Σχετικά με το ACCA:

Το ACCA είναι η Παγκόσμια Ένωση Ορκωτών Ελεγκτών – Λογιστών. Στόχος του είναι να προσφέρει επαγγελματικούς τίτλους σε στελέχη που αναζητούν μια καριέρα με μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης στον τομέα της λογιστικής, στα χρηματοοικονομικά και τη διοίκηση επιχειρήσεων. Έχει 393.000 φοιτητές και 137.200 μέλη σε 170 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ACCA μπορείτε να επικοινωνήσετε με: MyPublics, κα. Μαρία Παπάζογλου, e-mail: mp@mypublics.com, Ελευθ. Βενιζέλου 235, 175 63 Π. Φάληρο, τηλ.: 210 9356693, κιν.: 6974 727365.

mypublics

Μαρία Παπάζογλου - Δ/ντρια της εταιρίας δημοσίων σχέσεων που εξειδικεύεται στο τουριστικό marketing και στις δημόσιες σχέσεις για τις τουριστικές επιχειρήσεις. My Publics.

Επικοινωνία

Αθηνα

Αμεση Επικοινωνια