• Ελληνικά
  • English

Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

kalavrita ski logo

Το Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων αποτελεί μια από τις σημαντικότερες και μακροχρόνιες συνεργασίες για εμάς στη My Publics, ενώ αποτελεί ολοκληρωμένο success story με στοχευμένες ενέργειες Δημοσίων Σχέσεων, Μάρκετινγκ και Online.

Από την 1η κιόλας χρονιά της συνεργασίας μας με το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, η επιχείρηση πέτυχε για πρώτη φορά θετικά οικονομικά αποτελέσματα και αυτό συνεχίστηκε και τις 4 συνεχόμενες χρονιές που διήρκησε η συνεργασία μας.

Τα μυστικά της επιτυχίας; Η τεχνοκρατική διοίκηση που εφάρμοσε ο επιτυχημένος CEO Ευθύμιος Βαζαίος και η καταπληκτική ομάδα εργαζομένων του, που συνδυάστηκαν αρμονικά με τις γνώσεις, τα ταλέντα και την εμπειρία των δικών μας στελεχών της My Pyblics, με επικεφαλής την Μαρία Παπάζογλου, καθώς επίσης και η γνώση και πολυετής εμπειρία στο τουριστικό marketing, οι επαγγελματικές δημόσιες σχέσεις, η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, η συνεχής ενημέρωση και διαδραστική επικοινωνία με τους χιονοδρόμους, οι συνέργιες με την ευρύτερη περιοχή, η δημιουργία θετικών ειδήσεων και ιστοριών, η καινοτομία, κ.α.

Η Μαρία Παπάζογλου σε άρθρο της στο περιοδικό SKI & SNOWBOARD MAGAZINE εξηγεί πως ήρθε η επιτυχία. Διαβάστε το άρθρο «Μπροστά από τις εξελίξεις: «Πως το marketing μπορεί να έχει αποφασιστική συμβολή στην επιτυχία ενός χιονοδρομικού κέντρου», πατώντας ΕΔΩ.

Περισσότερα άρθρα που μιλούν για τη συνεργασία αυτή, μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

 

Επικοινωνία

Αθηνα

Αμεση Επικοινωνια